Bedankt voor je aanmelding!

Leuk dat je mee doet met mijn masterclass
“Geboorte Kracht” op zaterdag 17 februari a.s.

Je ontvangt zo een mail van mij met alle info.

hey there mama!


Zwangerschap is een geweldige tijd, 
maar ook een overweldigende tijd waarin er ontzettend veel op je af komt…

Iedereen om je heen heeft wel een (ongevraagde) mening over van alles.
Ik weet niet hoe vaak ik zelf iets te horen kreeg over


Je weet dat gezonde voeding essentieel  is voor zowel jou als je groeiende baby, maar al die vaak tegenstrijdige adviezen over wat je nou wel en niet moet eten als je zwanger bent, kunnen erg verwarrend zijn. In mijn programma’s en tijdens mijn coaching sessies krijg ik altijd en veelal dezelfde vragen over voeding en beweging tijdens zwangerschap. Zelf heb ik al jaren een grote interesse in echt gezonde voeding, die je lichaam ondersteunt en voedt en weet ik inmiddels
precies wat je hiervoor nodig hebt als je een kindje verwacht. Daarnaast weet ik door mijn achtergrond als yogalerares ook het nodige over anatomie en fysiologie.

In deze gids die bestaat uit 6 delen, deel ik al mijn kennis (vanuit orthomoleculaire voedingsleer) over gezonde, helende, echte voeding waarmee je jouw lichaam ondersteunt deze prachtige taak te vol brengen. Je krijgt alle  informatie over wat je per trimester nodig hebt aan voeding en evt. supplementen om de gezondheid en ontwikkeling van je groeiende kleintje te ondersteunen. En daarbij geef ik je ook super veel recepten, tips, trucs maar ook natuurlijke remedies tegen veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes.

Jij voedt en ondersteunt jouw  kindje vanaf conceptie tot aan geboorte. Jouw fysieke, mentale én emotionele herstel verloopt voorspoedig en je voelt je snel weer sterk en gezond, zodat je écht van je kindje kunt genieten!

Hoewel de focus meestal ligt op het voeden van je baby – en dat is begrijpelijk! – is het super belangrijk om ook prioriteit te geven aan het goed en bewust voeden van jouw herstellende lichaam. Het is zelfs van cruciaal belang voor je fysieke, mentale en emotionele herstelGoede, voedende voeding tijdens de post partum periode zorgt voor meer energie in jouw leven als “new mom” (hallo, slaaptekort). Bovendien nemen veel voedingsbehoeften voor mama’s toe tijdens de borstvoeding, omdat je via de moedermelk veel aan jouw baby overdraagt.
Daarom vind je ook heel veel informatie over voeding die jouw lichaam ondersteunt bij het herstel- en helingsproces post-partum.

Wil je vast wat meer weten over wat ik doe? Lees dan verder in mijn blog