Masterclass

Geboorte Kracht


Ontdek mijn 3 geheimen voor een
ontspannen & bekrachtigende bevalling 

Debby ging jou voor

“Ik heb zojuist je masterclass bekeken. Wat heb je een mooi verhaal en wat ben je een fijn persoon om naar te luisteren. Duidelijke informatie. Goede balans tussen wetenschap en moeder natuur en zonder zweverig te zijn. Erg fijn om te beseffen dat we van onze eigen kracht uit horen te gaan, waar ik nu graag mee aan de slag ga. Bedankt, ik kijk uit naar de cursus!”

Van oorverdovende ruis naar 100% vertrouwen & rust tijdens je bevalling!

Lieve vrouw, twijfel jij weleens over jouw vermogen je kindje veilig en zacht geboren te laten worden?

Geloof me, je bent hier echt niet de enige in… We horen vaak om ons heen dat bevallen iets engs, pijnlijks, vol met risico en gevaar is. Daarom vinden veel vrouwen de geboorte van hun kindje op zijn minst heel spannend, maar zijn soms ook bang om te bevallen, zelfs voordat we zelfs maar zwanger worden!

Mijn masterclass “Geboorte Kracht” is de perfecte start om je voor te bereiden om wel die ontspannen en bekrachtigende geboorte te ervaren. Ik vertel je hoe je op ELK NIVEAU, lichaam, mind en ziel, goed en realistisch kunt voorbereiden. En, ik ga even heel eerlijk tegen je zijn: Je hebt meer nodig dan positief denken en vertrouwen op de “experts” om die mooie bevalling vanuit regie te ervaren!

Als je je alleen op het positieve concentreert zonder praktische tools, zal de intensiteit van geboorte je raken als een goederentrein.
Als je je alleen concentreert op het praktische (meer kennis opdoen) zonder het diepe innerlijke werk te doen, zal de geboorte van je kindje al je onopgeloste angsten oproepen.

Je hebt ECHTE tools nodig om:
+ Uit je hoofd te komen en in contact met je lichaam en jouw innerlijk weten.
+ Je lichaam vanuit vertrouwen en ontspanning te kunnen openen, zonder belemmerd te worden door conditioneringen of bepaalde overtuigingen.
+ Je over te geven aan de sensaties en kracht van geboorte, zonder in paniek te raken of de regie te verliezen.
+ Te begrijpen hoe je lichaam werkt, zodat je ermee kunt samenwerken om de benodigde hormonen vrij te maken die pijn blokkeren – op natuurlijke wijze!

Stel je eens voor dat je niet langer hoeft op te zien tegen de geboorte van jouw kindje. Wie weet ga je er zelfs wel naar uit kijken!

Wat anderen zeggen over mijn masterclass

Zeer waardevolle masterclass! Heel prettig om naar je te luisteren, rustige kracht straal je uit. Mooie combinaties van kennis & wijsheid. Zinvolle oefeningen ook!

Marga
In deze masterclass kreeg ik veel bevestiging. Dit gaf mij veel vertrouwen in mijzelf en mijn lijf. Iets dat ik gemist heb tijdens mijn eerdere zwangerschappen. Alleen daarom al super waardevol!

Isabelle
Dankzij deze masterclass zijn mijn angsten voor weer een evt. ziekenhuisopname al minder geworden. Ik begrijp beter hoe het werkt en wat mijn rol is dit keer.

Angelique

Een realistische voorbereiding op je bevalling is niet alleen maar leren wat er mis kan gaan, maar ONTLEREN van alles wat niet waar of niet van jou is.

Het gaat om het herprogrammeren van jouw geboorte mindset
met datgene waartoe jouw lichaam werkelijk in staat is!
FYSIEK

Als je weet hoe jouw lichaam werkt, dan weet je beter wat je kunt verwachten. Je zult meer autonomie en zelfbeschikking ervaren in het geboorteproces en maakt weloverwogen beslissingen die bij jou passen en waar je achter staat.

MIND

Ontdek hoe je vanuit rust, vertrouwen en overgave de geboorte van je kindje durft over te laten aan jouw lichaam en zo de controle loslaten. Jouw bevalling zal makkelijker, sneller en soms zelfs pijnloos verlopen. Jouw kindje komt rustig en zacht ter wereld.

ZIEL

Wat zijn jouw persoonlijke en unieke angsten en onzekerheden en hoe ga je hiermee om. Hoe kun je jouw reis als moeder beginnen vanuit kracht en vertrouwen in plaats vanuit trauma, waar je dan ook nog mee moet dealen terwijl je net (opnieuw) moeder bent.

Deze bevalling kun je maar één keer doen!


De geboorte van je kindje blijft voor altijd bij je…
het is de start van jouw moederschap en het leven van je kindje.
Ervaren jullie dit stressvol, eenzaam en traumatisch?
Of zal het rustig, liefdevol en bekrachtigend zijn?

“Super info, waar ik echt iets aan had. Het bevestigde mijn idee over hoe ik wil bevallen, in control en kalm en wat ik zelf kan doen om dit te ervaren.”

Dit is wat Jessica mij mailde na het volgen van deze masterclass. En zo zijn er vele vrouwen die ook de eerste stappen konden zetten naar een bevalling waarbij zij vanuit overgave en vertrouwen de regie konden houden en zo samen met hun kindje een zachte en liefdevolle start ervaren.

Het is nu de tijd om jouw innerlijke QUEEN  te channelen en ook die stap te zetten!

  • Ontdek hoe de fysiologie van geboorte werkt, wat de angst-spanning-pijn cyclus is en hoe jij hieruit kunt komen.
  • Hoe kun je samenwerken met je lichaam in plaats van tegen en in elke situatie een ontspannen bevalling vanuit regie ervaren.
  • Wat betekent Geboorte Kracht voor jou en wat staat je nu nog in de weg om dit te kunnen ervaren.

Deze Zoom masterclass bied ik tijdelijk gratis aan voor de vrouwen die er op 17 februari live bij zijn. Kun je er niet live bij zijn, dan ontvang je een terugkijklink die 48 uur geldig is. Daarna wordt het weer een betaalde masterclass voor €97,-

hoi ik ben kim

Laat mij je helpen om jouw kindje ontspannen, intuïtief, zonder angst maar vol vertrouwen in jezelf en jouw lichaam ter wereld te brengen.

De afgelopen 11 jaar heb ik al honderden vrouwen zoals jij geholpen zich goed en realistisch voor te bereiden. Zij wisten hoe het geboorteproces precies werkt, wat zij los moesten laten om hun lichaam het werk te laten doen, welke opties en keuzes ze hebben als het anders loopt dan gehoopt, zodat zij hun kleintjes vanuit vertrouwen, overgave en regie ter wereld hebben gebracht. Hoe kun kindjes uiteindelijk ook ter wereld kwamen, thuis, in het ziekenhuis, medisch of natuurlijk.


Dat kun jij ook en ik help je in deze masterclass de eerste stappen te zetten

Schrijf je hier in!

Geboorte Kracht