Voor bewuste vrouwen die zich op een bekrachtigende manier willen voorbereiden op hun bevalling

11 jaar ervaring

400+ moeders & baby’s

live, online & 1:1

YOU GOT THIS MAMA!

Ik ben hier om jou te herinneren aan jouw kracht en vermogen om je kindje anders dan de huidige standaard ter wereld te brengen. Een intuïtieve, ontspannen en bekrachtigende geboorte waarbij jij zelf de regie hebt.

Als je aan bevallen denkt…

dan komen waarschijnlijk deze gedachtes en overtuigingen omhoog

  • Bevallen is eng, zwaar, doet veel pijn
  • Even tanden op elkaar en wanneer mijn kindje dan op mijn borst ligt ben ik alles zo vergeten
  • Ik weet wel wat ik NIET wil, maar hoe krijg ik wat ik WEL wil
  • Bevallen overkomt je dus ik vertrouw maar liever op de experts en doe wel wat zij zeggen
  • Wat als het anders gaat dan hoe ik mijn droombevalling voor mij zie
  • Ik ben medisch, dus een ontspannen bevalling vanuit regie en vertrouwen gaat voor mij toch niet werken
  • Het zal wel weer hetzelfde gaan als de vorige keer...

Maar dit is NIET hoe geboorte hoort te zijn

Waarschijnlijk heb je beelden op je netvlies van en verhalen gehoord over heftige, pijnlijke bevallingen, waarbij het vruchtwater hoog opspat en de moeder zwetend en krijsend op haar rug probeert haar kind eruit te persen. Vooral Hollywood films zijn er goed in geboortes als iets dramatisch of engs te laten zien. Die beelden en verhalen hebben een enorm effect op de manier waarop jij jouw aanstaande bevalling ziet.

Je hoort om je heen alleen maar hoe pijnlijk en zwaar een bevalling is, hoe je vriendin, je moeder, of die kennis van je collega compleet de controle kwijtraken
en wat er allemaal mis kan gaan. Dit alles beïnvloed jouw gedachten op bewust en onbewust niveau.
Zo geloof je tegen de tijd dat je zwanger bent dat je lichaam niet in staat is jouw kindje veilig te baren zonder medische hulp.

Misschien herken je hier wel dingen van, want ik weet inmiddels dat heel erg veel vrouwen hier tegenaan lopen. Maar ergens diep van binnen voel jij ook dat het helemaal niet zo hoeft te gaan, sterker nog zo HOORT het niet te gaan.

Reclaim geboorte zoals het BEDOELD is

OWN jouw bevalling, jouw Rite of Passage en de geboorte ervaring van je kindje!

Wanneer je meer in contact komt met jouw lichaam en haar kracht & wijsheid kun je veel bewustere keuzes maken tijdens jouw bevalling, zodat je niet het gevoel hebt dat de geboorte je overkomen is maar je zelf de beslissingen maakt die het beste passen bij jou en jouw situatie. Je ervaart meer autonomie en regie en daardoor een mooie, bekrachtigende geboorte, hoe je kindje ook geboren wordt.

Als je meer leert te vertrouwen op je moedergevoel, dat wat je van binnenuit al weet, kun jij vanuit rust, ontspanning en zelfvertrouwen jouw eigen keuzes in het moederschap maken en de ruis en goed bedoelde adviezen vanuit jouw omgeving laten voor wat het is. Je begrijpt veel beter waar jouw baby om vraagt en wat hij nodig heeft. Daardoor sta je ontspannen en zelfverzekerd in het moederschap.


WERK MET MIJ

live groepscursus

Wil jij eigenaarschap nemen over jouw bevalervaring en de manier waarop jouw kindje ter wereld komt? En verlang je naar meer rust, ontspanning, zelfvertrouwen en wil je daarbij ook soepel en fit blijven? Dan is mijn groepscursus Grip op Geboorte voor jou! Laat angst en onzekerheid rondom geboorte los en behoud zelf de regie, hoe je bevalling uiteindelijk ook verloopt. De locatie van de 4 groepslessen van deze unieke live zwangerschaps- en bevalcursus is in de nabije omgeving van Brielle. 

online groepscursus

Wil jij vanuit vertrouwen en intuïtie je bevalling in elke situatie ownen? Tijdens dit online groepsprogramma gaan we actief aan de slag met je angsten en conditioneringen over geboorte en het moederschap om deze te herprogrammeren. Je leert meebewegen met wat je lichaam aangeeft en durft te vertrouwen op je natuurlijke vermogen om te baren. Je bent klaar voor een geboorte waarbij jij de regie in handen hebt zodat je start als moeder vanuit kracht en vertrouwen is.

een op een coaching

Wil jij intensief met jouw wensen, angsten, zorgen of conditioneringen rondom geboorte en moederschap aan de slag? En naast een mooie, ontspannen en bekrachtigende geboorte ervaring ook jouw baby een zachte landing en jullie samen een liefdevolle start geven?
Laten we dan kijken of wij een match zijn om 1:1 samen te werken.
Mijn privé coaching programma van 6 weken of 3 maanden helpt jou ontspannen, intuïtief, vanuit regie en vol vertrouwen jouw reis als moeder te starten.

online diy programma

Wat heeft je kindje nodig vanuit zijn natuurlijke oerbehoeften, de blauwdruk van jouw baby? In dit zelfstandig te volgen programma krijg je inspirerende en waardevolle lessen over jullie 1e jaar samen: je begrijpt waarom je kleintje zich op een bepaalde manier gedraagt en hoe je op een intuïtieve manier op zijn behoefte in kunt spelen.
Je durft op je moederlijke intuïtie te vertrouwen en voelt je ontspannen en zelfverzekerd en maakt bewuste keuzes, die het beste bij jou en je kindje passen.

Love notes