een op een coaching

1:1 coachingstraject

Wil jij om wat voor reden dan ook de voorbereiding op jouw bevalling
en het moederschap liever niet in een groep maar graag privé volgen?


Lieve vrouw, i’ve got you!

Ieder kwartaal houd ik een aantal plekken vrij in mijn agenda voor mijn 1:1 coaching, omdat ik jou graag de volledige aandacht die je nodig hebt en verdient geef en hier zelf ook altijd enorm veel voldoening uithaal. De meest prachtige transformaties zie ik gebeuren. Van vrouwen die veel spanning en onzekerheid rondom hun bevalling ervaren, last hebben van angst en trauma doordat ze zelf niet fijn geboren zijn of eerder een nare bevalling hebben ervaren en hiermee aan de slag willen om dit keer wel een mooie bekrachtigende geboorte te beleven.

Mijn 1:1 coaching is geen one size fits all

Je kunt dan ook op verschillende manieren met mij samenwerken. 
Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we waar je tegenaan loopt en of wij een match zijn om samen te gaan werken en wat ik voor jou kan betekenen. Omdat ik iedere sessie ruim inplan (min. 2 uur) hebben we alle tijd en ruimte om jouw persoonlijke struikelblokken inzichtelijk te maken en uit de weg te ruimen. Als we deze zijn aangegaan is de weg vrij om ontspannen en vol vertrouwen de geboorte van je kindje in te gaan. En daarnaast geef ik je alle kennis, tools en technieken om je realistisch voor te bereiden op jouw bevalling. Ook als het anders loopt dan gehoopt.

Ik kom bij jou thuis als je woont in omgeving Rockanje, Brielle, Oostvoorne, Hellevoetsluis tot aan Rotterdam, maar ook op Goeree Overflakkee. En we kunnen natuurlijk ook online 1:1 samenwerken.

Hoe je met mij 1:1 kunt samenwerken

1:1 coachingstraject van 6 weken 

Mijn 1:1 coachingstraject van 6 weken geeft jou het vertrouwen in jezelf en je lichaam en alle kennis die je vooraf nodig hebt, zodat je de controle los kunt laten en de geboorte kunt laten gebeuren vanuit ontspanning. Je kindje komt liefdevol, rustig en vol vertrouwen op de wereld en jij kijkt met zoveel trots en bewondering terug op dit magische moment in je leven.
Ik begeleid je tijdens je zwangerschap, naar je bevalling toe, geef je veel waardevolle informatie en bruikbare tips vanuit HypnoBirthing en mijn yoga achtergrond, “evidence based” medische informatie en kennis uit de geboortezorg, praktische tools en mijn persoonlijke ervaring als moeder van 2 kinderen. Dit helpt je om je zeker en vol vertrouwen te voelen de eerste maanden samen met jouw kindje 


“Als je je zelfverzekerd, krachtig en helemaal klaar wilt voelen voor de bevalling, dan moet je dit programma volgen! Het heeft mij zo goed voorbereid op eventuele angst, pijn, interventies en zelf de touwtjes in handen houden. Ik ben eerder bevallen en die ervaringen waren alles behalve fijn. Ik heb daar nog lang last van gehad, ook na de geboortes van mijn kinderen. Als je mentale en emotionele gezondheid belangrijk voor je is, dan is het geld dat je uitgeeft aan dit programma het echt elke cent waard. Ik ben zo blij dat Kim op mijn pad is gekomen. En zelfs mijn man kijkt nu vol vertrouwen uit naar de komst van ons 3e kindje en is klaar om mij te steunen!”

Vivian

Maar daar hoeft het niet bij te blijven…

1:1 coachingstraject van 3 maanden 

Als je kiest voor mijn 1:1 coachingstraject van 3 maanden dan krijg je naast mijn complete begeleiding tijdens je zwangerschap, de voorbereiding op je bevalling ook nog al mijn waardevolle kennis en tips voor het eerste, prachtige en overweldigende jaar eerste jaar samen met je kindje. Gebaseerd op natuurlijk en bewust ouderschap, vanuit onze natuurlijke blauwdruk en aangevuld met mijn eigen ervaring.

Eigenlijk alles wat je zou willen horen op het consultatiebureau, maar wat helaas vaak niet het geval is…


Vanuit liefde en vol vertrouwen

Het traject van 3 maanden is echt voor de vrouwen die dit helemaal voelen en all-in willen gaan. Het moment dat jij jouw prachtige kindje voor het eerst in je armen houdt is meestal euforisch! Maar vaak hoor je dat deze eerste periode, zeker bij een eerste kindje, ook als heel stressvol, vermoeiend en overweldigend wordt ervaren. Zo’n kleintje is een hele verantwoordelijkheid en je wilt alleen het allerbeste voor jouw kindje. Iedereen om je heen heeft het beste met jullie voor en voorziet je van ladingen goedbedoelde adviezen. Heel lief natuurlijk, maar ieder kindje is anders en wát is nou het beste voor míjn kindje en míjn situatie?

Ik help je om jezelf te sterken in jouw rol als moeder. Je begrijpt veel beter waar je baby om vraagt en wat hij nodig heeft volgens onze natuurlijke blauwdruk, hoe de natuur het biologisch en fysiologisch bedoeld heeft. Zo heb jij je volledig en realistisch voorbereid en weet je beter wat je tijdens jouw bevalling kunt verwachten maar ook in het eerste jaar samen met jouw kindje. Je kunt bewuste, weloverwogen keuzes maken, inspelend op jouw natuurlijke behoeftes en die van je baby.

Wil jij weer leren luisteren naar je intuïtie? 

Ik wil je heel graag inspireren om de behoefte van je kindje vanuit onze blauwdruk, de oer, te benaderen. Wat is biologisch en fysiologisch gezien de meest logische verklaring voor de problemen waar jij met je baby tegen aan loopt. En hoe los je die problemen op zonder de natuurlijke behoeftes van je baby te ondermijnen. Ik breng je in contact met dat wat je van binnenuit al weet. Je maakt keuzes op gevoel, inspelend op waar je kindje op dat moment behoefte aan heeft.

Maar ik kom je niet vertellen wat je wel of niet moet doen, omdat elke situatie en elk kindje weer anders is. Ik leer je juist om connectie te maken met jouw moederlijke intuïtie en je kindje te leren lezen, zodat je zelf de beslissingen kunt nemen die voor jullie samen het beste zijn.

Wat je ontvangt

Tijdens dit persoonlijke coaching programma werken we op verschillende lagen en kijken we vooraf en tijdens het programma waar de aandacht naar toe mag gaan. 

In het traject van 6 weken of 3 maanden krijg je in ieder geval: 
 • Iedere 2 weken een privé sessie bij jou thuis (3 of 6 in totaal).
  Deze intensieve sessies duren ong. 2,5 uur en plan ik overdag doordeweeks;
 • ++ BONUS 9 maanden toegang tot mijn online leeromgeving (incl. app) Grip op Geboorte, met 11 modules,
  waar je verdiepende teksten, video’s, mindset oefeningen en medische kennis en informatie vindt;
 • Inzicht in jouw persoonlijke angsten en alle informatie die je nodig hebt om deze angsten weg te nemen
 • Evidence based informatie over complicaties, interventies, hoe jouw lichaam werkt tijdens geboorte
  + alle kennis om weloverwogen keuzes te kunnen maken en je zelf de regie kunt houden als het anders loopt dan gehoopt
 • Alle HypnoBirthing® tools en technieken (o.a. ontspannings- en ademhalingsoefeningen, visualisaties, meditaties, affirmaties)
 • Technieken om met de pijn om te gaan (waaronder de verschillende opties voor pijnmanagement en wat zijn de voors en tegens hiervan)
 • Mooie, bekrachtigende geboortefilms, waardoor je jouw onderbewuste her programmeert
 • Oefeningen om samen met je geboortepartner thuis te doen
 • Voorbereiding op Het Vierde Trimester
 • Mijn “Ultieme gids voor een gezonde & stralende zwangerschap” (6 delige e-book serie)

+ De extra bonussen

 • De originele HypnoBirthing® MP3’s, professionele audiobestanden (NL & ENG)
 • Het boek HypnoBirthing the Mongan Method
 • Extra module “De Eerste 40 dagen
 • Mijn e-book “Grip op Geboorte”
 • Na iedere live les een mail zodat je overzicht houdt en het geleerde makkelijk kunt toepassen
 • Online begeleiding tussen de live sessies in, via WhatsApp of mail
 • Een hand-out waar alle belangrijke info en oefeningen overzichtelijk bij elkaar staan
 • Mijn speciale partner cheat sheet voor tijdens de geboorte
 • Templates voor geboortewens & postpartum plan


01.

Nadat je 1:1 met mij gewerkt hebt


Weet jij precies hoe je lichaam werkt en heb je een positieve geboorte mindset

Sta je in contact met jouw intuïtie door middel van oefeningen, bewustwording en vertrouwen en zo in staat de controle over het geboorteproces los te laten en mee te bewegen met wat jouw lichaam je aangeeft

02.Je beschikt over kennis en tools waar je echt iets aan hebt tijdens de bevalling

Jij kunt jezelf in diepe ontspanning  brengen, zodat de geboortehormonen lekker kunnen stromen. Je kunt effectieve ademhalingen toepassen en weet welke houdingen jouw lichaam ondersteunen zodat jij soepeler bevalt.

03.Kun je precies het geboorte team kiezen  die jouw wensen en keuzes zal ondersteunen

Je bent samen met je (geboorte) partner goed voorbereid, je wensen staan duidelijk op papier en je kunt effectief communiceren met je zorgverlener, je grenzen bewaken en zelf de regie in handen houden.

04.Heb je alle “evidence based” informatie om bewuste, geïnformeerde keuzes te kunnen maken

Kun jij effectief communiceren met je zorgverlener en je grenzen bewaken. Je bent je bewust van de risico’s en consequenties van bepaalde ingrepen en protocollen en (vermoedelijke) complicaties en de keuzes die je dan kunt maken. Hou je zelf de regie in handen, ongeacht waar en hoe je kindje geboren wordt;

05.
06.Weet je alles over de natuurlijke blauwdruk van je kindje

Je snapt waarom het zo belangrijk is om op de behoeftes van je kindje in te spelen. Je weet beter wat je kindje van je vraagt en nodig heeft. Je snapt waarom je kindje huilt. En jullie zullen beiden beter slapen.Ervaar je het moederschap minder stressvol

Weet je hoe je met veel voorkomende babykwaaltjes om kunt gaan. Kun je jouw eigen authentieke keuzes maken, vanuit je intuïtie, precies zoals bij jullie past.


“Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik een manier om me goed voor te bereiden op de bevalling en de komst van de baby en dit alles wilde ik zo natuurlijk mogelijk doen. Liever geen ziekenhuis, geen pijnstilling. Kim heeft ons heel veel informatie gegeven en tijdens  het 1 op 1 programma hypnobirthing oefeningen gedaan. Omdat Kim al twee kinderen opvoedt op een zo natuurlijk mogelijke manier, konden we het ook met haar hebben over natuurlijk ouderschap en bij haar terecht met meer toekomstgerichte vragen. Ik voelde me klaar voor het onbekende en had door goede voorbereiding alle vertrouwen in mijn kunnen en dat alles goed zou verlopen. Ik geloof erin dat het veel uitmaakt voor je ervaring hoe je zo’n proces in gaat. Ik had de uiteindelijk de bevalling waar ik op gehoopt had: geen complicaties, alle bewegingsvrijheid, rust tussen de weeën door en ik heb mijn gezonde zoon zelf in bad kunnen opvangen. ”

Dagmar

Ik ben ervan overtuigd dat we gelukkigere en gezondere kinderen zouden hebben als we veel meer uit zouden gaan van onze natuurlijke blauwdruk

En niet alleen onze kinderen worden hier beter van…

Ook wij als moeder zullen op die manier veel meer ontspanning, vertrouwen en geluk ervaren in het moederschap. Door weer naar onze eigen intuïtie te luisteren en in te spelen op de behoeftes van onze kinderen, kunnen wij zelf DÉ oplossing vinden voor heel veel problemen die wij met onze kindjes ervaren.

“Toen we erachter kwamen dat we ons derde kindje verwachtten, had ik nooit gedacht dat we een thuisbevalling zouden hebben. Maar ik wist wel dat ik iets anders wilde dan mijn vorige twee bevallingen. Hoewel ik deze niet als traumatisch heb ervaren, voelde ik me wel overvallen, alsof dingen mij overkwamen en op momenten hulpeloos en bang. Toen ik via via bij Kim terecht kwam, in eerste instantie voor zwangerschapsyoga maar vanwege Corona konden die lessen niet doorgaan, koos ik na een fijne kennismaking voor het 1:1 programma van 12 weken. Tijdens deze cursus werd het steeds duidelijker wat ik nodig had en wilde voor deze geboorte en uiteindelijk was het volkomen logisch dat het thuis was waar we ons derde kindje zouden krijgen. 
Toen het zover was, en ik thuis ging bevallen, was het veruit het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan, maar ook zo magisch. Hypnobirthing gaf me de kennis, kracht en vastberadenheid om zonder angst te bevallen (achteraf had ik hier vanuit mijn vorige bevallingen toch best last van). Het hielp me het proces te begrijpen waar mijn lichaam doorheen zou gaan en me op mijn beurt over te kunnen geven aan het proces. Op geen enkel moment tijdens mijn bijna 28 uur durende bevalling ervoer ik angst of een gevoel dat ik dit niet meer kon. Ik voelde me in controle, krachtig, voorbereid en zo blij om mijn baby te ontmoeten. Ik ben Kim super dankbaar alle informatie over hoe geboorte en mijn lichaam werkt, maar ook de informatie over als het toch anders loopt. Mijn man heeft hier zoveel aan gehad, zodat wij samen de juiste keuzes konden maken voor deze positieve en magische geboorte ervaring.
En dan heb ik het nog niet eens gehad over alle informatie en kennis die Kim ons gaf voor na de bevalling. Hoewel wij al 2 kinderen hadden, hebben wij toch nog zoveel geleerd waardoor wij een andere aanpak leerden voor dingen waar we eerder ook met onze andere baby’s tegenaan liepen.”

Christine

Neem contact op

Is dit helemaal wat je zoekt of wil je graag wat meer weten, 
vul onderstaande vragenlijst in en dan neem ik contact met je op
om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.