Soulful Mother Circle

Je bent zo blij dat je zwanger bent!


Maar de tijd & waardevolle momenten vliegen voorbij…zonder dat je er ECHT bewust bij stil staat.

Deze tijd is zo bijzonder en bepalend voor je kindje, maar ook voor jou als vrouw. 

Wanneer je zwanger bent groeit er niet alleen een kindje, maar ook de nieuwe versie van jou (als moeder).
Dit kan 1 van de krachtigste transformaties van je leven zijn. Maar vaak gaan we door alle drukte aan deze waardevolle momenten voorbij.

Diep van binnen verlang je naar meer bewustzijn, verbinding, betekenis. Als je over 10 jaar terugkijkt, wil je niet alleen herinneringen hebben aan de drukte & zorgen, maar ook momenten van diepe rust, vertrouwen & groei.

Die sterke connectie met je kindje wil je NU al voelen en daarmee zijn ontwikkeling voeden.

Je beseft dat je deze zwangerschap nooit meer over kunt doen en je verlangen naar een retreat is sterk, maar een paar dagen weg is nu gewoon niet haalbaar….

Ben jij dit?

ZWANGERSCHAP IS MAGISCH MAAR JE VINDT HET OOK BEST SPANNEND. GELUK, VERWACHTINGEN, ANGSTEN & HORMONEN LOPEN KRIS KRAS DOOR ELKAAR

ER KOMT ZOVEEL OP JE AF, JE VINDT HET LASTIG OM ECHT BEWUST STIL TE STAAN BIJ ALLES WAT ER IN JE LICHAAM GEBEURT EN WAAR JE NU BEHOEFTE AAN HEBT

DIE RUST EN ONTSPANNING WAAR JE ZO NAAR VERLANGT BLIJF JE VOOR JE UITSCHUIVEN. DAT KOMT STRAKS WEL ALS JE MEER TIJD HEBT, OF ALS JE MET VERLOF GAAT

But life has other plans en voordat je het weet

zijn die eerste, belangrijke en vormende 9 maanden al voorbij…

Het is tijd om actie te ondernemen, vrouw!


Precies daarmee gaat mijn 1 day retreat Soulful Mother Circle jou helpen!

Samen maken we deze reis nog mooier, want jij verdient het om te stralen als de prachtige moeder die je bent, vanaf het allereerste moment.

Doe een stap terug van je eindeloze to-do-list, verhalen over risico’s en nare ervaringen en de overweldiging van je dagelijks leven, werk, moederschap, terwijl je zo hard bezig bent een nieuw persoontje in je lichaam te groeien.

Het brengt jou: de tijd, tools en ruimte om jezelf te koesteren, te groeien & te verbinden met je baby op een manier die blijft resoneren, zelfs lang nadat de dag voorbij is

Yes, i’m ready!

Dit is jouw reminder om te luisteren naar dat kleine stemmetje in je hoofd dat vraagt


+ Om echt te GENIETEN van de magische momenten met het kindje in je buik

+ Om nu al RUSTIGER aan te doen

+ Om TIJD en RUIMTE voor jezelf te nemen

+ Om een goed begin met de HECHTING met je kindje te maken

+ Om meer STIL TE STAAN bij alles wat er in je leven en je lichaam verandert

+ Om meer BEWUSTZIJN in je zwangerschap te brengen

Want je krijgt deze tijd, deze zwangerschap met dit kindje niet meer terug.

Ik ben je zo dankbaar voor alle kennis, wijsheid en vooral het vertrouwen wat je mij gegeven hebt. Ik voel me zoveel meer ontspannen en heb volledig het vertrouwen, dat het dit keer echt anders kan.

Marinka

Dit keer wilde ik echt de tijd nemen, genieten van de momenten, rustiger aan doen, meer stil te staan bij het kindje in mijn buik. Maar ik vond het zo lastig. Met Kim’s hulp kon ik genieten van het nu, deze tijd koesteren en dankbaar zijn. Want voordat je het weet, is het moment voorbij.

Mandy

” Als je je zelfverzekerd, ondersteund en krachtig wilt voelen en je mentale en emotionele gezondheid belangrijk voor je is, dan moet je bij Kim zijn!

Vivian
Zondag 26 mei 2024

Soulful Mother Circle

 • Stil te staan bij het nieuwe leven in je buik en de overgang te eren van Maiden naar Mother, of de volgende versie van jou als moeder.
 • Die rust & ontspanning waar je zo naar verlangt te creëren en je fysieke & mentale welzijn en die van je kindje te ondersteunen.
 • Dieper in contact te komen met jezelf, je bewust te worden van je behoeften, angsten & verlangens en je hart te vullen met liefde, kracht, steun en empowerment.
 • Weer te concentreren op je zwangerschap, contact te maken met je baby en genieten van een dagje complete CHILL!
 • Je voor te bereiden op de uitdagingen van het moederschap, goed voor jezelf te zorgen en daarmee een krachtige boodschap naar jezelf en je baby sturen: jullie zijn waardevol en verdienen het om liefdevol verzorgd te worden.
 • Te luisteren naar de fluisteringen van je hart & je intuïtie volgen, om straks meer rust, zelfvertrouwen, zelfkennis en verbondenheid tijdens je moederschap te ervaren.

€ 197,-

Na mijn Soulful Mother Circle

BEWUSTWORDING

Jij creëert de zachte en liefdevolle landing voor je kindje voor als de geboorte daar is. Je koestert herinneringen aan de verbinding met je baby in je buik, aan momenten van diepe rust en groei. Naast de drukte van het dagelijks leven, kun jij echt even stil staan bij het magische proces in je lichaam en in jezelf.

TRANSFORMATIE

Je ervaart meer bewustzijn, meer vertrouwen, meer betekenis tijdens deze wonderbaarlijke reis naar het moederschap. Terwijl je baby groeit, groei jij ook. Er wordt een nieuwe versie van jou geboren, je wordt (opnieuw) moeder en dat is een transformatie die niet te onderschatten is.

CONNECTIE

Je voelt je gesteund, begrepen en minder alleen in je ervaringen en kunt waardevolle vriendschappen opbouwen met vrouwen die op dit moment dezelfde reis maken als jij. Je kunt profiteren van alle wijsheid & ervaringen van anderen, samen lachen en huilen, elkaar bekrachtigen en je gedragen voelen.

Wat gaan we doen?

Stel je voor, een rustgevende plek gehuld in de warme gloed van de ochtendzon, waar de lucht zachtjes ruist door de bladeren van de bomen. Een kopje cacao (of thee) bij aankomst, je voelt je meteen thuis.

Wat volgt is een dag van diepe ontspanning, elke ademhaling is een kans om dieper te verbinden met jezelf en je kindje, je hart wordt verwarmd, je lichaam rust uit, je kindje en jij worden gevoed door een heerlijke lunch, je hoofd wordt weer helder en je glimlach straalt van oor tot oor.

Het is een cadeau aan jezelf en draagt bij aan jouw ontwikkeling, eigenwaarde, zelfliefde en kracht. 

Alles wat jouw reis als moeder maar ook je bevalling straks makkelijker en bekrachtigender zal laten voelen.

🤰Deep Connection Sessions:
Diepgaande sessies gericht op het versterken van de band tussen jou en je baby in je buik.
 Je voelt een diepe verbinding met jezelf, je lichaam, vrouw-zijn, moederschap en kindje. Dit bereid je voor op transformatie die je door gaat maken.

🙏Mindful Meditation Moments: 
Rust, reflectie en ontspanning om je mind te kalmeren en je voor te bereiden op de komende veranderingen en de nieuwe versie van jou zelf. Je ervaart de bubbel die straks zal bijdragen aan een mooie, bekrachtigende bevalling al even en kunt dit voortzetten tijdens de rest van je zwangerschap

🧘‍♀️Mothering the Mother Workshop:
Yoga + selfcare workshop die je tools geeft om beter voor jezelf te zorgen tijdens deze bijzondere periode in je leven, maar ook zal bijdragen aan een spoedig en goed herstel straks na de geboorte van je kindje.

👩‍❤️‍💋‍👩 Soulful  Support: 
Je geniet van het samenzijn met andere soulful vrouwen in een veilige en ondersteunende omgeving waarin je ervaringen kunt delen en steun kunt vinden, stilstaan bij jouw proces en leren van elkaar.

Incl. een cacao (of thee) ceremonie en een heerlijke vegetarische, voedende lunch.

6 e-books met meer dan 70 pagina’s vol met tips en recepten om je lichaam te kunnen ondersteunen in haar magische proces:

++ Wat hebben jij en je kindje in je buik nu nodig, wat ondersteunt en voedt jullie
++ Wat kun je beter laten staan (en dan niet de standaard, soms zelfs belachelijke adviezen van het Voedingscentrum)
++ Voeding & supplementen voor elk trimester + Vierde Trimester
++ Voedende en helende recepten voor tijdens je zwangerschap, bevalling en postpartum periode
++ Natuurlijke remedies tegen zwangerschapskwaaltjes
++ Wat kun je eten tijdens geboorte om je lichaam te ondersteunen

Hoi ik ben Kim,

Ik deel graag de inzichten met jou die ervoor gaan zorgen dat jij jouw kindje anders dan de huidige standaard ter wereld wilt brengen, een mooie, bekrachtigende geboorte waarbij jij zelf de regie hebt. En de realisatie dat ook jij het moeder zijn meer vanuit rust, zelfvertrouwen en innerlijk weten kunt ervaren. Vanuit onze natuurlijke blauwdruk, zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft.

Laat mij je helpen om je intuïtief, zelfverzekerd en krachtig te voelen

Na eerst een aantal jaar als Hatha yogadocente te hebben gewerkt, ben ik mij 11 jaar geleden gaan specialiseren in geboorte. Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gevolgd, o.a. bij Integrale Yoga Nederland en HypnoBirthing® International.

Sindsdien heb ik met al honderden vrouwen gewerkt om hun regie terug te nemen, meer vertrouwen in hun zelf en hun lichaam te ervaren en uiteindelijk bekrachtigende, ontspannen en soms zelfs pijnvrije bevallingen te hebben en een fijne start als moeder, vol rust en zelfvertrouwen!

Soulful Mother Circle is voor jou als

 Je verlangt naar meer diepgang en bewustzijn tijdens je zwangerschap
 Je meer in contact wilt komen en leren vertrouwen op jouw intuïtie en de kracht en wijsheid van jouw lichaam

 Je echt stil wilt staan bij je zwangerschap, het kindje in je buik, de reis en de nieuwe versie van jou die geboren wordt
Je voelt dat je meer tijd voor jezelf wilt nemen, uit de rat race, meer genieten van het nu en meer verbinding voelen met het kindje in je buik

 Je bent klaar met de “klaaguurtjes” waar vooral over kwalen en hoe zwaar zwangerschap is gesproken wordt #sorrynotsorry

 Je weet dat zwangerschap en geboorte enorme invloed heeft op jou als moeder en jouw kindje
Zondag 26 mei 2024

Soulful Mother Circle

 • Stil te staan bij het nieuwe leven in je buik en de overgang te eren van Maiden naar Mother, of de volgende versie van jou als moeder.
 • Die rust & ontspanning waar je zo naar verlangt te creëren en je fysieke & mentale welzijn en die van je kindje te ondersteunen.
 • Dieper in contact te komen met jezelf, je bewust te worden van je behoeften, angsten & verlangens en je hart te vullen met liefde, kracht, steun en empowerment.
 • Weer te concentreren op je zwangerschap, contact te maken met je baby en genieten van een dagje complete CHILL!
 • Je voor te bereiden op de uitdagingen van het moederschap, goed voor jezelf te zorgen en daarmee een krachtige boodschap naar jezelf en je baby sturen: jullie zijn waardevol en verdienen het om liefdevol verzorgd te worden.
 • Te luisteren naar de fluisteringen van je hart & je intuïtie volgen, om straks meer rust, zelfvertrouwen, zelfkennis en verbondenheid tijdens je moederschap te ervaren.

€ 197,-