grab my freebie

Mijn gratis checklist

Own jouw bevalling


10 BELANGRIJKE VRAGEN VOOR JOUW GEBOORTEZORGVERLENER

Hoe kies jij jouw geboortezorgverlener


Het kiezen van jouw geboorteteam is een van de belangrijkste beslissingen die je zult nemen tijdens je zwangerschap. 

Zorg ervoor dat je onderzoek doet en een aantal geboortewerkers spreekt voordat je jouw keuze maakt.  

Om deze beslissing wat makkelijker voor je te maken, heb ik deze lijst met 10 vragen samengesteld die je aan de verloskundigen, vroedvrouwen, gynaecologen of doula’s van jouw keuze kunt stellen, om zo duidelijk te krijgen of jullie een match zijn.

Alleen zo weet je iemand te vinden die je zal ondersteunen in het maken van jouw eigen keuzes die bij jou passen.

hoi ik ben kim

Laat mij je helpen om jouw kindje ontspannen, intuïtief, zonder angst maar vol vertrouwen in jezelf en jouw lichaam ter wereld te brengen.

De afgelopen 10 jaar heb ik al honderden vrouwen zoals jij geholpen zich goed voor te bereiden, zij wisten hoe het geboorteproces precies werkt, wat hun lichaam nodig heeft en wat te verwachten, zodat zij hun kleintjes met een positieve geboorte mindset vanuit vertrouwen en overgave ter wereld hebben gebracht.

Zet de eerste stap in de voorbereiding op
jouw mooie bekrachtigende bevalling vanuit regie

Download hier!

Deze vrouwen gingen jou voor

Wow, deze vragen waren zo behulpzaam! Zo zijn wij halverwege mijn zwangerschap van ziekenhuis gewisseld, omdat ik mij mede door de gesprekken realiseerde dat, ondanks dat ik een medische indicatie had, dit niet hoefde te betekenen dat ik alle touwtjes uit handen gaf.


Shari
Aan de hand van deze vragen kon ik mijn goed voorbereiden op het kennismakingsgesprek bij de verloskundige.

Heleen
Dankje voor dit handige lijstje. Het heeft mij echt geholpen in mijn keuze van verloskundige, maar ook om er achter te komen wat ik zelf nou eigenlijk belangrijk vond in de zorg tijdens mijn zwangerschap en bevalling.

Kim