Moeder natuurlijk logo

SAMENWERKEN

Omdat onze missie groots is, vinden we samenwerking ook heel belangrijk. We werken heel graag samen met zorgprofessionals in de geboortezorg zoals: verloskundigenpraktijken, doula’s, kraamzorgbureau’s, maar ook met lactatiekundigen, (zwangerschaps)yogadocenten en andere professionals, die zich grotendeels met zwangeren en jonge moeders bezig houden. Samenwerken kan op verschillende manieren.

Successfulwoman

Samenwerkingsprogramma Grip op Geboorte

Het samenwerkingsprogramma Grip op geboorte is erop gericht om onze krachten te bundelen. We hebben een gezamenlijk doel, ontspannen geboortes en zelfverzekerde moeders. Wij hebben een fantastisch online cursusaanbod om aanstaande moeders zo goed mogelijk voor te bereiden op de geboorte en jij hebt het contact met die aanstaande moeders. Met ons samenwerkingsprogramma sturen we jou het nodige promotiemateriaal op wat jij uitdeelt aan je cliënten. Voor ieder programma dat via jouw unieke kortingscode is aangeschaft ontvang je een fee. Zo kunnen we samen groeien. (Dit samenwerkingsprogramma is binnenkort ook voor onze andere online producten van toepassing) Klik op de knop hieronder om de brochure van het samenwerkingsprogramma direct te downloaden.

Voorlichting

We praten heel graag over onze passie en doen dat het liefst tegen mensen die het ook graag willen horen. In onze voorlichting staat kennisdeling centraal, maar we kunnen het niet laten er ook een stukje persoonlijke ontwikkeling in te verweven. Het doel van onze voorlichting is bewustwording creëren bij de doelgroep. Bewustwording dat je het recht hebt om je eigen authentieke keuzes te maken, welke dat ook mogen zijn. We praten het liefst over moederschap en dan met name wat ervoor nodig is om dat zo ontspannen en zelfverzekerd mogelijk te ervaren. Geen saai praatje. Interactieve sessies waarbij je als deelnemer met de nodige inspiratie de zaal verlaat. We geven met heel veel liefde voorlichting over bijvoorbeeld het voorkomen van een geboortetrauma, over de logica van dragen, over het belang van veilige hechting, over liefdevol (op)voeden en over ontspannen en zelfverzekerd moederschap. We hebben geen standaard praatjes op de plank liggen, er is geen nee. Zo lang het maar aansluit bij onze missie. Interesse in voorlichting? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Cursus op locatie

Het leukste om te doen vinden we het werken met groepen (aanstaande) moeders. Gewoon, ‘in het echie’. We geven dan ook heel graag een cursus op locatie. Een 'korte' zwangerschapscursus ter voorbereiding op de bevalling of een compleet traject van zwangerschap tot moederschap. Onze zwangerschapscursus is geen 'pufcursus' maar een bewustwordingscursus. Een cursus waar kennis en persoonlijke ontwikkeling samen komen. Je leert niet alleen alles wat je zou moeten weten vóórdat je moeder wordt, je leert ook omgaan met de transitie van vrouw naar moeder. Je vindt de nodige ondersteuning in de groep en onze persoonlijke begeleiding om de reis naar ontspannen en zelfverzekerd moederschap succesvol te doorlopen. Wil je jouw locatie of platform beschikbaar stellen voor onze cursus? Dat vinden we heel tof! Neem snel contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken

Mediakit

Ook onze schrijfambitie en ons sociale netwerk stellen we graag beschikbaar voor samenwerking. We zijn nog niet groot, maar we zijn wel echt en oprecht. En we gaan wel groot worden. We hebben een afgebakende doelgroep die ons steeds beter weet te vinden. Het schrijven van oprechte en waardevolle content voor onze lezers en volgers is één van onze belangrijkste drijfveren. Onze intentie is echt om andere (aanstaande) moeders te inspireren de kracht in zichzelf als moeder te vinden. Wij staan dan ook te trappelen om voor andere inspirerende merken en platforms met een gelijksoortige missie te mogen schrijven. Hieronder vindt je de link naar onze bescheiden media kit.

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.