Moeder natuurlijk logo

RUILEN OF RETOURNEREN

Fysieke producten

Het kan voorkomen dat de ontvangen artikelen niet aan je wensen voldoen. In dat geval is het mogelijk om je artikelen te ruilen of retourneren. Onder welke voorwaarden en hoe je dat kunt doen lees je hier:

Je geeft binnen 14 dagen na ontvangst per email door, dat je één of meerdere artikelen retour wilt zenden;

Je downloadt en print het retourformulier en stuurt deze ingevuld mee met je retourzending. Zonder dit formulier kunnen wij je aanvraag niet in behandeling nemen;

Stuur de retourzending voldoende gefrankeerd terug naar het adres op het retourformulier, bewaar je Track&Trace code goed. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen;

Zorg ervoor dat je retourzending uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding bij ons binnen is;

De producten zijn ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd en zitten nog (voor zover redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking met (indien van toepassing) aangehecht kaartje;

De producten worden inclusief alle bijbehorende accessoires, handleidingen en verpakking retour gestuurd;

Retourneren is voor eigen rekening (met uitzondering van defecte artikelen en/of fouten van Moeder Natuurlijk), zorg dat de retourzending voldoende gefrankeerd verstuurd wordt.

Na ontvangst en controle van de retourzending zal het totaalbedrag zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 30 dagen) worden teruggestort op je bankrekening.

Ruilen

Plaats je nieuwe bestelling in de webshop en geef bij opmerkingen aan dat het om een ruilartikel gaat. Vermeld daarbij het ordernummer van de oorspronkelijke bestelling.

Kies tijdens de bestelling voor ‘afhalen’. Wanneer je geretourneerde artikel bij ons binnen is word je nieuwe artikel verstuurd en de betaling verrekend. Wanneer het nieuwe artikel meer of minder kost dan het geretourneerde artikel volgt daarvoor een nieuwe (credit)factuur die voldaan moet worden voordat het nieuwe artikel wordt verzonden.

Wil je je nieuwe artikel snel in huis hebben? Kies dan voor direct betalen, dan versturen we je artikel ook direct. Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt dan binnen 7 dagen na ontvangst teruggestort op je bankrekening.

Wil je nog een keer ruilen, dan worden daarvoor wel verzendkosten in rekening gebracht.

Digitale producten en diensten

Onze digitale producten en live diensten zijn vanwege hun aard niet te retourneren.  Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retourformulier

Het Retourformulier voor het retourneren van uw product(en) kunt u hier downloaden

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.