Moeder natuurlijk logo

De beste versie van jezelf

In de reis naar ontspannen en zelfverzekerd moederschap is je mindset minstens net zo belangrijk als je kennis. Je kunt alle kennis van de wereld hebben, maar als je het moeilijk vindt om je éigen keuzes te maken omdat je bijvoorbeeld bang bent voor de (mogelijke!) meningen van anderen, of omdat je niet durft te vertrouwen op je eigen intuïtie, is het haast niet mogelijk om rust en zelfvertrouwen te vinden in het moederschap.

Tijdens deze minitraining wordt je bewust van de overtuigingen die je in de weg staan om je éigen keuzes te maken vanuit je gevoel, vanuit je intuïtie. Wanneer je in contact staat met je intuïtie is het veel makkelijker om keuzes te maken die voor jou kloppen. Je hoeft niet te twijfelen omdat je vanuit je intuïtie wéét wat het beste is voor jou en je kleintje. Je hoeft er alleen maar op te durven vertrouwen. Het helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen in jezelf als moeder, maar uiteindelijk ook in jezelf al persoon.

De zesdaagse minitraining is erop gericht om je bewust te worden van je eigen gedachten en de invloed hiervan op de manier waarop jij het moederschap beleeft. Je kunt krachtige keuzes maken als je weet welke gedachten je belemmeren bij het maken van je éigen keuzes.

De modules uit de training:

  • Wat klopt er niet?
  • Waar verlang je naar?
  • Wie wil je zijn?
  • Let it goooo!
  • Waar laat jij je door leiden?
  • Je hoeft het niet alleen te doen.

Met deze modules krijg je stap voor stap inzicht in je belemmerende overtuigingen en krijg je de tools om deze te doorbreken. Wanneer je door deze blokkades heen breekt komt je weer meer in contact te staan met je authentieke zelf. Van daaruit kan je je éigen keuzes gaan maken en dat geeft het ultieme gevoel van rust en zelfvertrouwen. Je creëert een mindset waarmee je iedere situatie aankunt, ongeacht de omstandigheden. Dicht bij jezelf.

€ 27,00

Incl. BTW en direct online gebruiken.

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.