Moeder natuurlijk logo

Essentials Combi pakket

Álles wat je nodig hebt om rust, ontspanning en zelfvertrouwen te vinden in het moederschap én het leven.

Krachtige keuzes maken in het moederschap en in het leven. Jezelf voeden met informatie zodat je bewuste, weloverwogen keuzes kunt maken vanuit een staat van rust en zelfvertrouwen. Je (moeder)gevoel onderbouwen met kennis. Jezelf beter leren kennen als moeder en als persoon. Dat is het doel dat wij voor ogen hebben met dit pakket.

Omdat wij geloven in de krachtige combinatie van kennis en persoonlijke ontwikkeling willen we jou als deelnemer van de online challenge 'ontdek de beste versie van jezelf' dit unieke combinatiepakket aanbieden. In dit pakket vind je het allerbeste van wat wij te bieden hebben. Onmisbare fysieke producten, ons complete online cursusaanbod én persoonlijke coaching voor een heel aantrekkelijke prijs.

Combipakket

Compleet online cursusaanbod

Wij weten als geen ander hoe overweldigend het moederschap kan zijn. Avond na avond (nacht na nacht tijdens de nachtvoedingen) waren wij op zoek naar gerichte, objectieve informatie om onze honger naar kennis en informatie te stillen. Honger naar kennis waarvan wij voelde dat we het nodig hadden om ons gevoel te onderbouwen. Om met vertrouwen bepaalde keuzes te kunnen maken. Al die (objectieve) informatie, kennis en ervaring hebben wij in ons online cursusaanbod gegoten. Alles wat wij hadden willen we weten toen we aan dit avontuur begonnen is daar terug te vinden. Overzichtelijk en gestructureerd, op één plek.

Essentials pakket

Een pakket met fysieke producten waarvan wij bij onze eerste kindjes hadden willen weten dat ze bestonden én hoe ze te gebruiken. Klein en groot, maar allemaal gericht op het vinden van meer rust in het moederschap. Uiteraard is het pakket uitgerust met een draagdoek, want dat is toch echt de allergrootste lifesaver. Maar er is meer. Natuurlijke verzorgingsproducten om jezelf en je kleintje te verwennen, een nekrolletje voor de optimale nekondersteuning en meer comfort, zodat je kleintje nog beter kan ontspannen in de nabijheid van zijn moeder.

Persoonlijk coachingstraject

De kers op de taart is wat ons betreft het persoonlijk coachingstraject. Tijdens dit traject krijg je persoonlijke begeleiding van ons in jouw reis naar ontspannen en zelfverzekerd moederschap. Het is een vraaggestuurd traject waarbij tijd en ruimte is om jouw persoonlijke struikelblokken inzichtelijk te maken en uit de weg te ruimen. Je krijgt inzicht in je onbewuste drijfveren en we gaan op zoek naar jouw authentieke zelf. De inzichten die voortkomen uit dit traject werken we uit in een krachtig mama mission statement. Een waardevol stukje tekst dat als reminder fungeert en jou gaat helpen om richting te vinden in het leven en keuzes te maken die passen bij jouw authentieke zelf. Voor Anouk persoonlijk heeft het schrijven van een Mission Statement letterlijk haar leven veranderd.

Mission Statement Anouk

Nog even op een rij

Je krijgt:

  • Toegang tot ons complete online cursusaanbod ter waarde van €131,-
  • Ons unieke Essentials Pakket ter waarde van €200,-
  • Een persoonlijk online coachingstraject met minimaal vier sessies ter waarde van €180,-

Totale waarde: €511,-

Nu voor €259,-

Dit is echt een crazy aanbieding, maar wij zijn zo overtuigd van deze combinatie dat we dit heel graag zo toegankelijk mogelijk willen maken.

Kopie Van Combipakket

Maar eerlijk is eerlijk, voor dit bedrag verwachten we wel dat je echt committed bent om aan jezelf te werken, zodat je ook écht met de juiste tools het gewenste resultaat kunt bereiken. Namelijk, ontspannen en zelfverzekerd moederschap

Tijdens de challenge heb je als het goed is al een of enkele beperkende overtuigingen bloot gelegd. Tijdens het traject gaan we nog dieper in op de oorzaak van je overtuigingen en gaan we aan de slag met je persoonlijke drijfveren. Zodra je deze boven water hebt zul je nog beter gaan begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet. En belangrijker nog, hoe je bepaalde overtuigingen die je niet langer dienen, die niet bijdragen aan de beste versie van je zelf, kunt veranderen.

Wij geloven echt enorm in dit stuk persoonlijke ontwikkeling in het moederschap. Zodat je écht ontspannen en zelfverzekerd kunt gaan genieten van het moederschap, op een manier die het beste past bij jou als persoon. Ontdek de beste versie van jezelf.

Ben je nou per ongeluk op deze pagina terecht gekomen zonder dat je deze challenge hebt gevolgd? No worries! Je kunt je gewoon aanmelden, maar laat het dan even weten in het opmerkingenveld bij je bestelling, dan houden we daar rekening mee bij de opstart van het traject :)

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.