Moeder natuurlijk logo

DRAAGCONSULT

Tijdens een draagconsult krijg je individuele begeleiding om je kleintje veilig en comfortabel bij je te kunnen dragen met behulp van een ergonomisch draagsysteem. Afhankelijk van je wensen leren we je alles wat je moet weten om veilig en comfortabel te kunnen dragen met het systeem dat het allerbeste bij jullie past. Dit kan zijn het aanleren van een knoop met een specifieke draagdoek, of uitleg over het belang van dragen en een demonstratie van de verschillende draagsystemen.

Consulten en workshops zijn mogelijk op afspraak. Het consult vindt bij jou thuis plaats. Tijdens de consulten maken we gebruik van een draagpop tot jij voldoende vertrouwen hebt en wij het goed genoeg vinden om de knoop met je eigen kindje uit te voeren. Voorafgaand aan het consult vindt per mail of messenger een intake plaats zodat we ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op het consult en aan je wensen kunnen voldoen.

Duur: ca. 1,5 tot 2 uur

Wat je verder nog moet weten:

Werkgebied

Het werkgebied van Moeder Natuurlijk is het Rijnmondgebied. De eerste 10 kilometer vanaf het adres van de consulent is gratis, daarbuiten wordt €0,20 per kilometer reiskosten (heen en terug) gerekend. Ook mogelijke parkeerkosten worden doorberekend. Woon je niet in het Rijnmondgebied en wil je toch graag een consult of workshop? Vanaf vier deelnemers komen wij voor een workshop ook op locatie buiten het werkgebied. Vraag ons naar de mogelijkheden. De plaatsen hieronder vermeld vallen onder het werkgebied. Staat jouw plaatsnaam er niet bij maar woon je wel in het Rijnmondgebied? Ook dan kunnen we gewoon bij je thuis komen. Informeer naar de mogelijkheden.

Moeder Natuurlijk werkgebied

Abbenbroek Albrandswaard Barendrecht Bergschenhoek Berkel en Rodenrijs Bleiswijk Brielle Capelle aan den IJssel Delft Geervliet Heenvliet Hekelingen Hellevoetsluis Hoek van Holland Hoogvliet Krimpen aan den Ijssel Lansingerland Maasdijk Maassluis Nieuwenhoorn Nissewaard Oostvoorne Oudenhoorn Poortugaal Rhoon Ridderkerk Rockanje Rotterdam Noord Rotterdam Overschie Rozenburg Schiedam Schipluiden Spijkenisse Tinte Vierpolders Vlaardingen Westvoorne Zuidland Zwartewaal

€ 60,00

Incl. BTW, excl. verzendkosten

Relevante producten:

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.