Moeder natuurlijk logo

BABY’S BLAUWDRUK

Je bent zwanger en kijkt ontzettend uit naar de komst van je kindje. Je vindt het ook heel erg spannend. Hoe weet je nou wat je kindje wil en nodig heeft? Wat nou als mijn kindje veel huilt? Of niet in zijn eigen bed wil slapen?

Dsc 0064

GEBRUIKSAANWIJZING

Hoe fijn zou het zijn als je al wel van te voren weet hoe een kindje werkt

Baby's hebben geen gebruiksaanwijzing hoor je regelmatig. En tóch zijn wij ervan overtuigd dat alle baby’s over de hele wereld met dezelfde blauwdruk worden geboren. De oerinstincten van een Afrikaanse baby zijn exact dezelfde, als die van onze westerse baby’s. Toch zal je in Afrika amper een baby horen huilen, terwijl wij hier in het welvarende westen kampen met legio aan problemen met onze pasgeboren baby’s. Hierdoor hebben wij de overtuiging gekregen 'dat baby's nu eenmaal huilen'.

Je kleintje is volledig van jou afhankelijk om te overleven. Ze doen er dan ook alles aan om dicht bij je te blijven. Huilen is één van de middelen om daarvoor te zorgen. Maar een baby huilt ook liever niet. Huilen geeft stress, bij zowel moeder als baby. En stress is niet goed voor een gezonde ontwikkeling. Maar, en dit klinkt misschien vreemd, huilen is óók een vorm van ontlading. Er is echter een groot verschil tussen alleen laten huilen en veilig laten ontladen. Hierover lees en leer je meer in de cursus.

Voor een optimale, veilige en gezonde ontwikkeling van je kleintje is het belangrijk dat je adequaat reageert op de signalen van je kindje. Niet alleen voor de ontwikkeling van je kleintje trouwens, maar ook voor jou als moeder is dat erg belangrijk. Je ervaart namelijk veel meer ontspanning en bent veel zelfverzekerder in het moederschap, als je weet wat je kleintje nodig heeft en als je weet hoe je daarop in kunt spelen.

Heb ik hier dan dé gebruiksaanwijzing voor mijn baby in handen?

Helaas is daarop het antwoord: 'Nee'. Iedere baby blijft bijzonder en iedere baby is anders. Wat je hier wel hebt is een handreiking in de (oer)behoeftes van een baby. Als je weet wat deze zijn en hoe je daar op de meest natuurlijke manier op in kunt spelen is de kans op een blije, gezonde en tevreden baby heel groot! Daarnaast krijg je ook waardevolle opdrachten om het contact met je intuïtie te vergroten, zodat je in staat bent om je eigen keuzes te maken.


Met dit programma leer je:

  • Alles over de fysiologische (oer)behoeften van een baby
  • Je goed voor te bereiden op de geboorte en het moederschap
  • Waarom baby’s huilen
  • Wat je baby je probeert te vertellen
  • Wat je baby écht nodig heeft om veilig en liefdevol op te kunnen groeien
  • Hoe je baby lekker slaapt
  • Waarom het zo belangrijk is om in te spelen op de natuurlijke behoeften van je baby
  • Waarom moederschap niet stressvol hoeft te zijn
  • Hoe je met veel voorkomende babykwaaltjes om kunt gaan zonder de natuurlijke behoeften te ondermijnen
  • Je eigen authentieke keuzes te maken op basis van de kennis en informatie die je hebt

Onze intentie met deze cursus is om waardevolle informatie te delen over de natuurlijke (oer)behoeften van onze baby's. Hoe de natuur het biologisch en fysiologisch bedoeld heeft. Wij zijn er niet om je te vertellen wat de oplossing is, wij zijn er om je te vertellen waarom iets een oplossing zou kunnen zijn. Wij geven je de tools om te bepalen wat in jouw situatie de beste oplossing is.

Om te vieren dat onze lang gekoesterde wens voor deze cursus in vervulling is gegaan hebben we een supertoffe extra voor je!

Meld je voor 1 maart aan en ontvang GRATIS de zesdaagse training 'de beste versie van jezelf'.

De zesdaagse training is erop gericht om je bewust te worden van je eigen gedachten en de invloed hiervan op de manier waarop jij het moederschap beleeft. Je kunt krachtige keuzes maken als je weet welke gedachten je belemmeren bij het maken van jouw eigen keuzes. Een super waardevolle voorbereiding op alle kennis en informatie die je met Baby's Blauwdruk gaat ontvangen.

Debesteversievanjezelf

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.