Moeder natuurlijk logo

CURSUS AANBOD

Voel jij je soms een beetje overweldigd door het (aanstaand) moederschap? Verlang je naar meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen?

YOU GOT THIS MAMA!

Ook jij beschikt over de fantastische tool genaamd ‘moedergevoel’. Alles wat je nodig hebt om meer rust en vertrouwen in jezelf als moeder te krijgen, is durven vertrouwen op je intuïtie.

Ons cursusaanbod is erop gericht om jou te helpen jezelf te sterken in jouw rol als moeder. Je gaat begrijpen waarom je kleintje bepaald gedrag vertoont en hoe je op een logische manier op de behoefte in kunt spelen zodat je kleintje zich veilig en liefdevol kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Je leert te vertrouwen op je moedergevoel zodat jij vanuit rust, ontspanning en zelfvertrouwen jouw eigen keuzes in het moederschap kunt maken.

Als jij in staat bent om je intuïtie te verbinden met je kennis, weet je precies waarom je doet wat je doet en sta je daar 100% achter. Ontspannen en zelfverzekerd.

Atp 3583

In deze laagdrempelige cursus ga je een goed geboorteplan schrijven. Een geboorteplan dat duidelijk vertelt wat jij wél en níet wil. We geven je veel waardevolle informatie, waarmee jij bewuste, geïnformeerde keuzes kunt maken. Voorkom geboortetrauma. Houdt grip op geboorte.

Meer over Grip op geboorte

In deze online cursus krijg je inspirerende en waardevolle lessen die je inzicht geven in de blauwdruk van je baby. Met deze informatie ben je in staat om je kindje vanuit de natuurlijke blauwdruk te benaderen en van daar uit op je eigen intuïtie te vertrouwen en de beste keuzes te maken voor jou en je kindje.

Meer over Baby's Blauwdruk

'De beste versie van jezelf’' is een onmisbare training als jij wil leren om dicht bij jezelf en je intuïtie te blijven. In zes dagen leer je je authentieke zelf beter kennen door diepe overtuigingen op te sporen en te doorbreken. Wordt de moeder die je werkelijk wil zijn met 'De beste versie van jezelf'

Meer over De beste versie van jezelf

Tijdens een draagconsult krijg je individuele begeleiding om je kleintje veilig en comfortabel bij je te kunnen dragen met behulp van een draagdoek of ergonomische draagzak. Afhankelijk van je wensen leren we je alles wat je moet weten om veilig en comfortabel te kunnen dragen met het systeem dat het allerbeste bij jullie past.

Meer over Draagconsult

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.