Moeder natuurlijk logo

CURSUS AANBOD

Voel jij je soms een beetje overweldigd door het (aanstaand) moederschap? Verlang je naar meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen?

YOU GOT THIS MAMA!

Ook jij beschikt over de fantastische tool genaamd ‘moedergevoel’. Alles wat je nodig hebt om meer rust en vertrouwen in jezelf als moeder te krijgen, is durven vertrouwen op je intuïtie.

Ons cursusaanbod is erop gericht om jou te helpen jezelf te sterken in jouw rol als moeder. Je gaat begrijpen waarom je kleintje bepaald gedrag vertoont en hoe je op een logische manier op de behoefte in kunt spelen zodat je kleintje zich veilig en liefdevol kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Je leert te vertrouwen op je moedergevoel zodat jij vanuit rust, ontspanning en zelfvertrouwen jouw eigen keuzes in het moederschap kunt maken.

Als jij in staat bent om je intuïtie te verbinden met je kennis, weet je precies waarom je doet wat je doet en sta je daar 100% achter. Ontspannen en zelfverzekerd.

Gratis!

We willen allemaal die lieve, geduldige en relaxte moeder zijn die zich niet gek laat maken door zorgen en onzekerheid. Ga mee op reis en ontdek de beste versie van jezelf, zodat jij die ontspannen en zelfverzekerde moeder kunt zijn waar je zo naar verlangt.

Meer over Gratis Challenge

In dit gratis E-book krijg je zes tips om jouw ultieme geboorteplan te schrijven. Het schrijven van een geboorteplan helpt je om bewust te worden van de zaken die je te wachten staan rondom de geboorte van je kleintje. Zo voorkom je onaangename verrassingen tijdens de geboorte.

Meer over Gratis E-book Grip op geboorte

Ieder mens beschikt over kernwaarden. Dat wat jíj belangrijk vindt in het leven. Ze vormen de fundatie van je bestaan. Ze zeggen iets over wie je werkelijk wil zijn. Ze geven je houvast bij het maken van moeilijke keuzes. Ontdek je kernwaarden met dit werkboek.

Meer over Werkboek kernwaarden

Online cursusaanbod

In deze laagdrempelige cursus ga je een goed geboorteplan schrijven. Een geboorteplan dat duidelijk vertelt wat jij wél en níet wil. We geven je veel waardevolle informatie, waarmee jij bewuste, geïnformeerde keuzes kunt maken. Voorkom geboortetrauma. Houdt grip op geboorte.

Meer over Grip op geboorte

In deze online cursus krijg je inspirerende en waardevolle lessen die je inzicht geven in de blauwdruk van je baby. Met deze informatie ben je in staat om je kindje vanuit de natuurlijke blauwdruk te benaderen en van daar uit op je eigen intuïtie te vertrouwen en de beste keuzes te maken voor jou en je kindje.

Meer over Baby's Blauwdruk

'De beste versie van jezelf’' is een onmisbare training als jij wil leren om dicht bij jezelf en je intuïtie te blijven. In zes dagen leer je je authentieke zelf beter kennen door diepe overtuigingen op te sporen en te doorbreken. Wordt de moeder die je werkelijk wil zijn met 'De beste versie van jezelf'

Meer over De beste versie van jezelf

Live cursusaanbod

Tijdens een draagconsult krijg je individuele begeleiding om je kleintje veilig en comfortabel bij je te dragen met behulp van een draagdoek of ergonomische draagzak. We leren je alles wat je moet weten om veilig en comfortabel te kunnen dragen met het systeem dat het allerbeste bij jullie past.

Meer over Draagconsult

Loop je tegen fysieke en/of mentale problemen aan in de zorg voor je kleintje en zie je door de bomen het bos niet meer? Zie je enorm op tegen de bevalling en wil je graag één op één begeleiding om die angst te overwinnen met vertrouwen? Wij begeleiden je met heel veel liefde in ons één op één traject

Meer over 1-op-1

Zie jij op tegen de stress, spanning en onzekerheid die het prille moederschap met zich mee lijkt te brengen? Met deze cursus helpen we je om je optimaal voor te bereiden op de komst van je kindje én om jezelf te sterken in jouw rol als moeder, zodat je ontspannen en zelfverzekerd het moederschapsavontuur aan kunt gaan.

Meer over Groepscursus

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.