Moeder natuurlijk logo

CURSUS AANBOD

Een zwangerschap is een mooie en spannende periode. Geluk, verwachtingen, angsten en hormonen lopen kris kras door elkaar heen.
Je kunt je een beetje overweldigd voelen door het (aanstaand) moederschap en verlangt naar meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen.

YOU GOT THIS MAMA!

Alles wat je nodig hebt om meer rust en vertrouwen in jezelf als moeder te krijgen, is durven vertrouwen op je moeder gevoel, je intuïtie.

Mijn cursusaanbod is erop gericht om jou te helpen jezelf te sterken in jouw rol als moeder, in het prilste begin, je zwangerschap, tijdens de geboorte van je kleintje maar ook de eerste jaren.
Je gaat begrijpen waarom je kleintje zich op een bepaalde manier gedraagt en hoe je op een natuurlijke, intuïtieve manier op de behoefte van je baby in kunt spelen zodat hij zich veilig en liefdevol kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Je leert te vertrouwen op je moedergevoel zodat jij vanuit rust, ontspanning en zelfvertrouwen jouw eigen keuzes in het moederschap kunt maken. Als jij in staat bent om je intuïtie te verbinden met je kennis, weet je precies waarom je doet wat je doet en sta je daar 100% achter. Ontspannen en zelfverzekerd.

Ik wil jullie inspireren om de behoefte van je kindje op een natuurlijke manier te benaderen. De kennis en ervaring die ik deel komen vanuit onze natuurlijke blauwdruk, de oer, hoe de natuur het biologisch en fysiologisch bedoeld heeft. Ik breng moeders in contact met hun intuïtie zodat ze leren te vertrouwen op dat wat zij van binnenuit al weten. Met de kennis maar vooral het vertrouwen dat zij op doen, beleven vrouwen een mooie, bekrachtigende geboorte. Kinderen komen liefdevol, rustig en vol vertrouwen op de wereld. Moeders begrijpen veel beter waar hun baby om vraagt en wat hij nodig heeft omdat hun intuïtie hen precies verteld hoe ze daar vanuit natuurlijk oogpunt het beste op kunnen inspelen. Daardoor staan moeders veel meer ontspannen en zelfverzekerd in het moederschap. Hun kleintje krijgt de mogelijkheid om zich veilig en liefdevol te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Moeder en kind hebben samen de best mogelijke start.
Ik geloof er heilig in dat hoe meer kinderen er mooi geboren worden, hoe mooier onze wereld wordt.

LIVE

Hypnobirthing is een ontspannen, stressvrije manier om te baren, gebaseerd op de overtuiging dat alle baby’s kalm, in rust en vreugde geboren zouden moeten worden. Door diepe ontspanning, zelfhypnose en veel informatie wordt de vrouw aangemoedigd te vertrouwen op haar natuurlijke vermogen om te baren en de aangeboren wijsheid van haar lichaam en baby.

Meer over HypnoBirthing® The Mongan Method

Zwangerschapsyoga houdt je lichaam soepel, daarnaast leer je in deze groepscursus door ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en meditaties weer te vertrouwen op je lichaam en je intuïtie. Het geeft rust en vertrouwen en helpt om natuurlijke en bewuste keuzes te maken tijdens je zwangerschap en de geboorte van je kindje.

Meer over Zwangerschapsyoga

Wanneer je op ziet tegen de geboorte en je liever één op één begeleiding wilt om angst om te zetten naar vertrouwen, kan ik je helpen met deze cursus. Omdat ik bij jouw thuis kom, kunnen we samen kijken wat jouw wensen en de wensen van je partner zijn. Je kunt hierbij denken aan HypnoBirthing®, zwangerschapsyoga, het schrijven van een geboorteplan of een combinatie van deze drie.

Meer over Een op Een

ONLINE

Met deze online geboortecursus en tijdens de (live) groepslessen neem ik je stap voor stap mee in het geboorteproces. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om bewuste, geïnformeerde keuzes te kunnen maken en legt deze vast in een waardevol document: het geboorteplan. Tijdens de groepslessen leer ik je speciale adem- en ontspanningstechnieken die je voor en tijdens de geboorte kunt gebruiken.

Meer over Grip op geboorte

In deze online cursus krijg je inspirerende en waardevolle lessen over het veilig en liefdevol opvoeden van je kleintje met respect voor zijn of haar natuurlijke oer behoeften, de blauwdruk van je baby. Je durft op je eigen intuïtie te vertrouwen en maakt de beste keuzes, hoe de natuur het biologisch en fysiologisch bedoeld heeft, voor jou en je kindje. Je staat ontspannen en zelfverzekerd in het moederschap.

Meer over Baby's Blauwdruk

Een pakket met mijn online cursussen Grip op geboorte en Baby's Blauwdruk. Je krijgt alle waardevolle tools, zodat ook jij voldaan, trots en fijn terug kunt kijken op de geboorte van je kleintje. Daarnaast leer je alles over de oer behoeften van een baby en waarom het zo belangrijk is hierop in te spelen. Ik help je authentieke keuzes te maken, vanuit je intuïtie, om je te sterken in jouw rol als moeder.

Meer over Moeder Natuurlijk

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.