Moeder natuurlijk logo

WIE ZIJN MOEDER NATUURLIJK?

Moeder Natuurlijk is opgericht door Anouk en Anne. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens de zwangerschap van onze eerste kindjes. We ontdekten al snel dat we dezelfde hobby's en voorliefdes hadden. Dat we dezelfde denkwijze hebben en dezelfde dingen in het leven en vooral in de opvoeding belangrijk vinden. Inmiddels zijn we al zeven jaar vriendinnen en werken we samen aan onze missie;

(Aanstaande) ouders informeren over de keuzes die ze hebben en inspireren om de behoefte van het kindje op een natuurlijke manier te benaderen. Ontspannen en zelfverzekerd ouderschap zodat onze kindjes veilig en liefdevol kunnen opgroeien tot de beste versie van zichzelf. Ouderschap vanuit je intuïtie. Ouderschap zoals de natuur het bedoeld heeft.

Samenwerken?

Omdat onze missie groots is, vinden we samenwerking ook heel belangrijk. We werken heel graag samen met zorgprofessionals in de geboortezorg zoals: verloskundigenpraktijken, doula’s, kraamzorgbureau’s, maar ook met lactatiekundigen, (zwangerschaps)yogadocenten en andere professionals, die zich grotendeels met zwangeren en jonge moeders bezig houden. Samenwerken kan op verschillende manieren.

Successfulwoman

ANOUK

Creative Director


‘When you are born in a world you don’t fit in; it’s because you were born to help create a new one’

0 A3 Ba1 Ff 5 D34 4860 87 D3 983 E71885 A17

ANNE

Executive Director


‘Do the best you can, until you know better. Then when you know better, do better.’

Aad8954 C C3 D9 4 C31 9 D90 Fa3 Fbdcb7 Dc8

WIJ ZIJN MOEDER

En wij geloven in de kracht van onze eigen natuur

We zijn ervan overtuigd dat we gelukkigere en gezondere kinderen zouden hebben als we veel meer uit zouden gaan van hoe de natuur het bedoeld heeft. Niet alleen onze kinderen worden daar beter van. Ook wij als moeder zullen op die manier veel meer ontspanning, zekerheid en geluk ervaren in het moederschap. Omdat wij daar in geloven willen we zoveel mogelijk jonge en aanstaande moeders inspireren om naar hun eigen intuïtie te luisteren en in te spelen op de behoeftes van hun baby. Wij geloven namelijk dat daarin dé oplossing ligt voor heel veel problemen, die wij met onze westerse kindjes ervaren.

Door het verspreiden van onze kennis en ervaring op het gebied van natuurlijk ouderschap willen we jou als jonge of aanstaande moeder informeren over de keuzes die je hebt. We willen jou inspireren om je eigen gevoel te volgen en zelf na te denken wat goed is voor jouw situatie en jouw kindje. Dit vanuit de gedachte: Hoe de natuur het bedoeld zou hebben. Wat is biologisch en fysiologisch gezien de meest logische verklaring voor de problemen waar jij met je baby tegen aan loopt. En hoe los je die problemen op zonder de natuurlijke behoeftes van je baby te ondermijnen. Met als doel;

Ontspannen en zelfverzekerde moeders en baby's, die zich veilig en liefdevol kunnen ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

C7 A00587 74 A5 4417 8 Dd8 303993255 Bf2

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.