Moeder natuurlijk logo

#EBW2019

Deze week is European Babywearing Week. Een week om het dragen te vieren en te promoten. Dit jaar is het thema ‘draaggeluk’. Wanneer je ontdekt hoe groot de meerwaarde van veilig en comfortabel dragen is, gaat er een wereld voor je open. In onze consulten merken we zo vaak hoe enorm groot het geluk is dat jonge ouders ervaren, wanneer ze kunnen voldoen aan de behoeftes van hun kleintjes en zelf hun handen weer even vrij hebben. Dragen is zo veel meer dan een ‘vervoersmethode’. Het geeft zoveel rust en plezier als je jouw kleintje veilig en comfortabel tegen je aan hebt. Deze week gaan we heel veel informatie delen over dragen en hebben we twee hele toffe acties:

1. Deze week boek je een draagconsult inclusief geweven draagdoek van Pure Baby Love voor maar €115!

2. Boek een draagconsult samen met je partner of vriendin en de tweede persoon mag meedoen voor de helft!

Kopie Van Draagdoek

Meer blogs

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.