Moeder natuurlijk logo

1-op-1 traject

Ervaar je struggles in het moederschap? Loop je tegen fysieke en/of mentale problemen aan in de zorg voor je kleintje en zie je door de bomen het bos niet meer? Zie je enorm op tegen de bevalling en wil je graag één op één begeleiding om die angst te overwinnen met vertrouwen? Wij begeleiden je met heel veel liefde in ons één op één traject

Eenopeen

Het één op één traject is een individueel traject waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt tijdens jouw reis naar ontspannen en zelfverzekerd moederschap. Het is een complete, vraaggestuurde cursus waarbij tijd en ruimte is om jouw persoonlijke struikelblokken inzichtelijk te maken en uit de weg te ruimen. Als we deze hebben geëlimineerd is de weg vrij naar jou authentieke zelf. Van daaruit ben je in staat om vanuit liefde en vertrouwen de keuzes te maken die het dichtst bij jezelf staan.

Ontspannen en zelfverzekerd.

Na een intake gesprek waarbij we je persoonlijke struggles op tafel leggen stellen we in samenspraak de inhoud van het traject op. Het traject is erop gericht om je van gerichte informatie te voorzien om de problemen waar jij met je kleintje tegen aan loopt vanuit ‘de oer’ te bekijken en van daar uit een ‘plan van aanpak’ op te stellen. Ook kijken we naar je persoonlijke struggles, besteden we aandacht aan het in contact komen met je intuïtie en gaan we aan de slag om de weg vrij te maken naar ontspannen en zelfverzekerd moederschap. Het complete pakket volledig op jouw unieke situatie ingericht.

Het één op één traject is al mogelijk vanaf €90,- Wil je meer informatie over het één op één traject? App, bel of mail ons dan even, dan maken we een afspraak voor het gratis intakegesprek.

0627055280

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle interessante en waardevolle dingen die Moeder Natuurlijk doet en deelt.